Krier Luxemburg

Krier Frères is een familiebedrijf dat al sinds 1914 wijn maakt in Luxemburg. Het bedrijf is gevestigd in Remich, in het hart van het Luxemburgse wijngebied. Krier Frères maakt een breed scala aan wijnen, waaronder witte wijnen, rode wijnen en mousserende wijnen. De wijnen van Krier Frères zijn gemaakt van lokale druivenrassen, zoals Riesling, Pinot Noir en Chardonnay. De wijnen worden gefermenteerd in traditionele eikenhouten vaten en worden vervolgens gedurende een lange tijd gerijpt. De wijnen van Krier Frères worden geprezen om hun hoge kwaliteit en hun unieke karakter.

Krier Frères is een van de meest bekende wijnproducenten in Luxemburg. De wijnen van het bedrijf worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Krier Frères is een trots lid van de Fédération des Vignerons Luxembourgeois (FVL), de nationale vereniging van Luxemburgse wijnproducenten.

Hier zijn enkele van de meest populaire wijnen van Krier Frères:

Riesling: Een droge witte wijn met een frisse, fruitige smaak.
Pinot Noir: Een rode wijn met een zachte, fruitige smaak.
Crémant de Luxembourg: Een mousserende witte wijn met een delicate, fruitige smaak.

De wijnen van Krier Frères zijn perfect te combineren met een breed scala aan gerechten. De Riesling is bijvoorbeeld heerlijk bij vis en zeevruchten, de Pinot Noir is perfect bij vleesgerechten en de Crémant de Luxembourg is een heerlijk aperitief of dessertwijn.

Als u op zoek bent naar een heerlijke en hoogwaardige wijn, dan zijn de wijnen van Krier Frères een uitstekende keuze.