Bodega Andres Inesta

Andrés Iniesta: De Passie van Wijn in Spanje

Andrés Iniesta, de legendarische Spaanse voetballer, heeft na zijn voetbalcarrière zijn passie voor wijn omarmd. Geboren en getogen in Fuentealbilla, Spanje, was wijn altijd een belangrijk onderdeel van zijn culturele erfgoed. Hij heeft nu zijn eigen wijngaard genaamd “Bodega Iniesta,” waar hij met dezelfde toewijding als op het veld werkt.

Bodega Iniesta opende officieel zijn deuren in mei 2010. Na zijn vertrek bij FC Barcelona in 2018 heeft Iniesta zich meer toegelegd op de wijnmakerij en zijn passie voor wijnbouw verder ontwikkeld.

De wijngaard ligt in de regio Manchuela, Castilla-La Mancha, bekend om de unieke wijnproductie. Iniesta investeert in de ontwikkeling van de lokale wijnindustrie, als eerbetoon aan zijn geboorteplaats en zijn liefde voor wijn.

Bodega Iniesta biedt rode, witte en rosé wijnen gemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven. Elke slok weerspiegelt de rijke geschiedenis van het land en de persoonlijke touch van Andrés Iniesta zelf.

Zijn passie voor de wijngaard is niet onopgemerkt gebleven, en zijn wijnen hebben erkenning gekregen van wijnliefhebbers en critici over de hele wereld.

Of je nu een voetbalfan bent of een wijnliefhebber, de wijnen van Bodega Iniesta bieden een unieke en smaakvolle ervaring. Proost op het leven van een voetballegende die zijn passie voor wijn heeft omgezet in een meesterwerk van de zintuigen.